ΔΩΡΕΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ

Προσφορά ειδών  γραφικής ύλης από το  Ροταριανό Όμιλο Κορίνθου»

Αποδέκτης μιας σημαντικής δωρεάς έγινε το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων από το Ροταριανό Όμιλο “Κόρινθος”.
Τα μέλη του Ομίλου δώρισαν γραφική ύλη (στυλό και τετράδια) για τα παιδιά που φοιτούν στον πολύ επιτυχημένο θεσμό του Κέντρου, τα Κοινωνικά Φροντιστήρια.

Τα κοινωνικά φροντιστήρια εξυπηρετούν πάνω από 200 παιδιά και μέσα διδάσκουν εθελοντές εκπαιδευτικοί του Δήμου μας.
Πρόκειται  για ένα θεσμό με εξαιρετικά αποτελέσματα και στις Πανελλαδικές εξετάσεις αφού πάνω από 80 παιδιά πέρασαν μόνο την περσινή χρονιά στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η προσπάθεια που γίνεται στα κοινωνικά φροντιστήρια έχει βρει συμμάχους σε όλο το Δήμο.
Στην παράδοση της δωρεάς ήταν παρών ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ανδρέας Ζώγκος και ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ Κορινθίων κ. Σταυρέλης.
Αναφέρθηκαν στο τεράστιο έργο που γίνεται σε καιρό κρίσης από το Κέντρο μας και ευχαρίστησαν τον Ροταριανό Όμιλο για τη δωρεά του και ευχήθηκαν η πρωτοβουλία αυτή να βρει μιμητές.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής εκπροσώπησε ο διευθυντής του κ. Νικόλαος Γκεζερλής που ευχαρίστησε εκτός από το Ροταριανό Όμιλο και όλους τους εθελοντές που αφιερώνουν πολλές ώρες για να βοηθήσουν τους ωφελούμενους των προγραμμάτων του κέντρου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΛΥΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.

Πληροφορίες