4 Χρόνια Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Κορινθίων

Εκδήλωση για τα 4 Χρόνια του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο KORINTHIAN PALACE με την συμμετοχή 1200 περίπου μελών των 13 ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μάριος Σταματάκης επιφύλασσε και μια έκπληξη, όταν κάλεσε τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό να Τιμήσει τον πρώην Δήμαρχο Κορινθίων Θωμά Θωμαίδη ο οποίος είχε την ιδέα επί δημαρχίας τουνα ιδρύσει τα 4 πρώτα ΚΑΠΗ, και έβαλε τις βάσεις της Κοινωνικής Πολιτικής στον Δήμο Κορινθίων.

Ο κ. Δήμαρχος ιδιαίτερα συγκινημένος παραδίδοντας την πλακέτα στον πρώην Δήμαρχο εξήρε το έργο και την προσφορά του κ. Θωμαίδη και ανέφερε πως ήταν ο εμπνευστής της δομής στο Νομό Κορινθίας.
Επισήμανε τη σφραγίδα που έχει βάλει ο κ. Θωμαίδης σε πολλά έργα του Δήμου με Κορυφαίο το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, ένα όνειρο όπως είπε ο κ. Πνευματικός που ο κ. Θωμαίδης το έκανε πραγματικότητα σε πολύ δύσκολες συνθήκες ακόμα και με αντιδράσεις.

Ο κ. Θωμαίδης φανερά συγκινημένος αφού ευχαρίστησε τους κ.κ. Πνευματικό και Σταματάκη δήλωσε ότι αυτή η βράβευση είναι η ΄΄σημαντικότερη΄΄ που του έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.

Πληροφορίες