ΑΙΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΝΗΠΙΟΥ

To Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης που έχουν εξαγγελθεί από το Δήμο μας και, δεδομένης της σημαντικής μείωσης προσωπικού που έχει επέλθει λόγω της υποχρεωτικής χορήγησης αδειών φύλαξης τέκνων (ειδικού σκοπού),
λαμβάνει επιπλέον και τα ακόλουθα μέτρα:

ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ από την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ έως και τις 24 Μαρτίου 2020.
Οι πολίτες δύνανται να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και να λαμβάνουν ηλεκτρονικώς τα αιτούμενα έγγραφα και πληροφορίες.

Με φυσική παρουσία θα εξυπηρετούνται μόνο όσες περιπτώσεις κρίνονται ως έκτακτες και επείγουσες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και εφόσον δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξυπηρέτησης.

Οι γονείς των βρεφών και νηπίων που φιλοξενούνται στους παιδικούς του σταθμούς , η λειτουργία των οποίων έχει ανασταλεί βάσει της 55/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ,οι οποίοι χρειάζονται βεβαίωση φοίτησης του τέκνου τους από την Υπηρεσία μας ,μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη παρακάτω αίτηση και να την αποστείλουν στο e- mail : kkpdimkor@gmail.com , προκειμένου να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά.

Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΝΗΠΙΟΥ ΕΔΩ

Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.

Πληροφορίες