Έκοψε την πίτα των ΚΑΠΗ Εξαμιλίων και Αλμυρής – Γαλατακίου ο Πρόεδρος Βασίλης Ταγαράς

Δυνατά χτυπά η καρδιά των ΚΑΠΗ μας στα Εξαμίλια, την Αλμυρή και το Γαλατάκι. Τα μέλη μας κατέκλυσαν τις αίθουσες για την κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας, φέρνοντας μαζί τους εκτός από το χαμόγελο και την καλή τους διάθεση, γλυκίσματα, κάθε λογής καλούδια και δώρα!

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων, ο Πρόεδρος Βασίλης Ταγαράς, το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι, με το άνοιγμα των δομών μετά την πολύμηνη αναστολή λειτουργίας τους λόγω της πανδημίας προσπαθούν, διοργανώνοντας όμορφες εκδηλώσεις, να αποκαταστήσουν την κανονικότητα, να επαναφέρουν την συντροφιά, την ζεστασιά, την επικοινωνία που υπάρχει σε κάθε ΚΑΠΗ του δήμου μας, δίνοντας στα μέλη τους λόγους να δραστηριοποιηθούν και να περάσουν όμορφα!

Και οι δυο εκδηλώσεις ήταν επιτυχείς! Ο Πρόεδρος Βασίλης Ταγαράς έκοψε την πίτα, αντάλλαξε ευχές και για αρκετές ώρες παρέμεινε στον χώρο συζητώντας για όσα μπορούν να γίνουν το επόμενο διάστημα, ιδέες και προτάσεις των μελών που το κέντρο μπορεί να υιοθετήσει.

Ευχαριστούμε όσους έδωσαν το παρόν από τις αρχές του τόπου μας!

Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.

Πληροφορίες