Καλοκαιρινή Μουσική Βραδιά απο το Α' ΚΑΠΗ Κορίνθου

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής διοργάνωσε την Δευτέρα το βράδυ 9 Ιουλίου, Μουσική Βραδιά στην Κεντρική Πλατεία του Συνοικισμού ΄ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ΄. Στην εκδήλωση συμμετείχε η Χορωδία του Α΄ ΚΑΠΗ και ήταν αφιερωμένη σε καντάδες, ρεμπέτικα και παλιά τραγούδια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων:
ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός,
ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Μελέτης
ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. Σταύρος Κεφάλας,
και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Θέμης Κουτσογκίλας
Τιμολέων Πιέτρης
Νίκος Σταυρέλης.

Η πρόεδρος της Μικρασιατικής Στέγης κ. Βασιλική Ευστρατιάδου, στον χαιρετισμό της ιδιαίτερα συγκινημένη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την δημιουργία του μουσείου των μικρασιατών , που σύντομα θα δημιουργηθεί στο παλιό κτήριο της Συνεταιριστικής Τράπεζας που θα αγοραστεί από τον Δήμο Κορινθίων.

Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος έκανε μια μικρή αναφορά στο ιστορικό της αγοράς του κτηρίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας από τον Δήμο, που όπως αποκάλυψε ήταν πρόταση της ίδιας της Προέδρου της Μικρασιατικής Στέγης , η οποία το πρότεινε ελπίζοντας πως ο δήμος θα παραχωρούσε κάποιο χώρο για το μουσείο των μικρασιατών , ένα όνειρο δεκάδων χρόνων που πραγματώνεται και ευχαρίστησε τους συνοικισμιώτες, κρίνοντας από τον ενθουσιασμό , τα πολλά χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια που έλαβε ο κ. Πνευματικός χθες το βράδυ

Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.

Πληροφορίες