Με επιτυχία Το χωριό του Αι Βασίλη στην Κόρινθο - Video

Τα Χριστούγεννα είναι χαρά! 🎄🎅🌟

Και χαρά προσφέρει στα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά
ο Δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής.

🎄 Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη

Το χωριό του Άι Βασίλη άνοιξε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου και υποδέχεται καθημερινά όχι μόνο τα παιδιά από όλους τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της Κορινθίας….

Οι δημιουργίες μοναδικές και τα χαμόγελα στα πρόσωπα πλατιά!

Την πρώτη μέρα που έγινε και η έναρξη Μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν στα σπιτάκια, συμμετείχαν σε δραστηριότητες, επισκέφτηκαν τον Άγιο και του αποκάλυψαν την ευχή τους!

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, ο οικοδεσπότης και Νέος Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Βασίλης Ταγαράς, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Παρασκευάς, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Σπύρος Ζαχαριάς και Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης!

Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που αγκαλιάζει ολόκληρη την εορταστική περίοδο.

Ένα πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους με σημεία αναφοράς τους πεζόδρομους της πόλης, την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου και την Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη η οποία «μεταμορφώνεται» από το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ σε χωριό του Άι Βασίλη.

Το χωριό του Αι Βασίλη στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει.

Όσοι το επισκεφθούν θα δουν από κοντά το Σπίτι του Αγίου και φυσικά τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη, θα φωτογραφηθούν μαζί του και θα του εκμυστηρευτούν τις επιθυμίες τους, θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν το «Ξωτικό των μεταμορφώσεων» αλλά και το Ξωτικό «Μπαλονάς».
Το Ξωτικό Μπαλονάς οι μικροί φίλοι θα το συναντήσουν και στους πεζοδρόμους της πόλης για να φτιάξουν όποια μπαλονοκατασκευή δημιουργεί η φαντασία τους!

Στο χωριό ο Άγιος Βασίλης έως και την 2η Ιανουαρίου, θα φιλοξενήσει γνώριμες φιγούρες των παιδικών μας χρόνων, τον Μίκυ, τη Μίνι, και τον Γκούφυ, ξυλοπόδαρους αλλά και ζογκλέρ που θα καθηλώσουν με τα καμώματά τους τα παιδια των παιδικών σταθμών του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
καθως και όλα τα παιδιά του Δήμου Κορινθίων!

Σε όλη τη διάρκεια των εορτών στα «Περιβολάκια» και στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που έχουν τοποθετηθεί θα υπάρχουν γλυκίσματα, εκδηλώσεις και δράσεις για τα παιδιά.

«Αυτές τις γιορτές, ας γίνουμε όλοι μας και πάλι παιδιά, ας χαρούμε τα Χριστούγεννα όπως μόνο εκείνα ξέρουν» το μήνυμα του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.

Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.

Πληροφορίες