Σε συγκινητικό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα ΚΑΠΗ Τενέας

Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα ΚΑΠΗ της Τενέας ήταν μια μεγάλη γιορτή. Στο Χιλιομόδι, την έδρα του καποδιστριακού δήμου Τενέας, συγκεντρώθηκαν όλοι! Τα μέλη μας πρώτα απ όλους που για πρώτη φορά μετά την πανδημία συναντήθηκαν, η Διοίκηση του Κέντρου και ο Πρόεδρος Βασίλης Ταγαράς, εργαζόμενοι του Κέντρου αλλά και οι τοπικές αρχές!

Ήταν μια ευκαιρία για όλους συνάντησης, συνομιλίας, συντροφιάς, ανταλλαγής ευχών για τη νέα χρονιά αλλά και προτάσεων και ιδεών για το πώς μπορούν τα γίνουν καλύτερα τα ΚΑΠΗ, η κοινότητα, ο δήμος!

“Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τα δώρα σας!

Μιλώντας από καρδιάς, δεν περίμενα αναλαμβάνοντας την προεδρεία του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων, να τύχω τέτοιας αποδοχής και τέτοιας εκτίμησης από όλους εσάς, τα μέλη των ΚΑΠΗ μας!

Το Κέντρο κοινωνικής πολιτικής και ο δήμος Κορινθίων στηρίζουν τα ΚΑΠΗ και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που σήμερα κόβω την πίτα σε ένα ΚΑΠΗ στα δικά μου μέρη.

Να έχετε υγεία, να έχετε χαρές , να είστε πάντα αληθινοί και δοτικοί, δίνοντας σε όλους εμάς τους νεότερους, το παράδειγμα.

Κάθε στιγμή μαζί σας για εμένα είναι διδαχή και σας ευχαριστώ πολύ γι’αυτό!” ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος Βασίλης Ταγαράς

Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.

Πληροφορίες