ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ 2016

ο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων διοργάνωσε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα μέλη των 13 ΚΑΠΗ του ,το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2016 , στο Korinthian Palace, στο Σολομό Κορινθίας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 1.000 μέλη των ΚΑΠΗ , ο Δήμαρχος Κορινθίων κος Αλέξανδρος Πνευματικός , Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι , η Διοίκηση και Διεύθυνση του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων , εκπρόσωποι της εταιρείας MOTOR OIL και εκπρόσωποι του συλλόγου ΑΜΕΑ Νομού Κορινθίας.

Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από μέλη των ΚΑΠΗ και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ζωντανή ορχήστρα με παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα .

Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Δ.Σ. , αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές που στηρίζουν τις δράσεις του Νομικού Προσώπου αναφέρθηκε στα μέλη των ΚΑΠΗ χαρακτηρίζοντάς τους ως «μαχητές Ζωής»

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη των ΚΑΠΗ για τη σημαντική προσφορά τους στις κοινωνικές δραστηριότητες του Δήμου και του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων και ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά».

Στην Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και ο θεσμός του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ προβάλλοντας το μήνυμα « Η Αλληλεγγύη αποτελεί τη δύναμη της κοινωνίας μας» .

Η Πρόεδρος Δ.Σ.

Λύτρα Κωνσταντίνα

Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.

Πληροφορίες